Yenilikler ve Konsept Değişikliği

Çok uzun yıllardır blog yazıyorum ve blog yazmaktan zevk alıyorum. Bu yazılarım birçok farklı kategoride ve tatta olabiliyor. Bazen duygusal bir yazı yazarken; bazen bilimsel ve ciddi konuları ele alabiliyorum. Okuyan olur veya olmaz bu öncelikli hedefim değil, olmadı. Öncelikli hedefim sadece kendimi daha mutlu hissetmek, duygularımı paylaşmak ve okuyanlara birşeyler katabilmek.

Farklı projeler ile ilgilendiğimden dolayı “Kişisel Blog” olarak nitelendirdiğim bu blogum ile çok fazla ilgilenemedim. Çok uzun yıllardır yayında olmasına rağmen pek fazla bir paylaşım yapamadım. Bazı dönemlerde yoğun olarak ilgilenmeyi ve yazmayı düşünmüş olsamda bunlar genellikle geçici oldu ve kısa süre sonra tekrar yazmayı bıraktım. Şimdi tekrardan bu blogumda yazmayı düşünüyorum.

Kişisel blogumda geçmişte genellikle duygusal paylaşımlar, aşk, sevgi gibi olaylardan bahsetmiştim. Bunlar ile ilgili duygularımı paylaşmıştım. Şimdi biraz konsept değişikliği yapıyorum. Gezmeyi, görmeyi, yemeyi, içmeyi, araştırmayı seven bir insan olarak bu olaylara daha fazla önem vereceğim. Gezdiğim gördüğüm yerler ve gidip görmeyi plandığım yerlerden, enfes yiyecek ve içeceklerden, yaptığım alışverişlerden, hobilerimden ve bazı duygusal olaylardan yazmayı düşünüyorum. Bu yazılarım tamamen o andaki ruh halime ve durumuma bağlı olarak değişebilir.

Tasarım Değişiklikleri

Öncelikli olarak böyle bir olaya karar verdikten sonra tasarım ile ilgili değişiklikler yaptım. Tasarımda kusursuz ve göz zevkime hitap eden hususlara dikkat eden birisiyim. Bazen sevdiğim bir tasarım sonrasında hoş gelmeyebiliyor. Biraz eksikleri olsada şu anki tasarım bundan sonra en azından bir süre kullanacağım tasarım olacak.

Kategori Değişiklikleri

Kategorilerim üzerinde konsept değişikliğinden sonra mecburen değişiklikler yaptım ve yapmaya devam edeceğim. “Gezi & Tatil”, “Yeme & İçme”, “Alışveriş” ve “Hobi” gibi kategoriler ekledim. Bu kategorileri ve bunlara ait olan alt kategorileri yavaş yavaş oturtacağım.

Başka Neler Yapabilirim?

Bununla ilgili olarak düşüncelerim devam ediyor. Bu konuda sizlerin görüşleri benim için oldukça önemli. Eğer bir öneriniz, tavsiyeniz ve eleştiriniz varsa bunu iletirseniz mutlu olurum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu